вівторок, 23 лютого 2016 р.

Тести "Вільне падіння"

Архів містить бланк з десяти задач оформлений в тестовій формі. Всі запропоновані задачі орієнтовані на тему "Вільне падіння". Задачі мають різний рівень складності, проте їх розміщення на тестовому бланкові виражене неявно (учень має самостійно визначити задачу яка йому по силах).

Тести "Закон Кулона"

Архів містить бланк з десяти задач оформлений в тестовій формі. Всі запропоновані задачі орієнтовані на тему "Закон Кулона". Задачі мають різний рівень складності, проте їх розміщення на тестовому бланкові виражене неявно (учень має самостійно визначити задачу яка йому по силах).

Завдання з фізики для учнів 7 клас.

Пропонований файл містить завдання запропоновані для учнів 7 класу, які навчаються за програмою 12-річної школи. Новий підхід вивчення фізики згідно концепції дванадцятирічної освіти вимагає неабияких зусиль для створення якісних завдань для учнів середньої школи. Учням що лише почали вивчати фізику потрібно запропонувати завдання які б не лише перевіряли наявний рівень здобутих знань, а й виявляли потенціал майбутніх досягнень.

Файл містить поурочні плани уроків з теми "Кінематика".

Файл містить поурочні плани уроків з теми "Кінематика". Загалом запропоновано 14 уроків, включно в яких пропонується контрольна робота з підібраними диференційованими завданнями. (Пропонований документ не містить лабораторної роботи, її виконання орієнтується на підручник згідно якого проводиться викладання фізики у вашій школі)

Метод проектів та його запровадження в школі.

Часто в роботі вчителя виникає потреба зацікавити учнів навчальним матеріалом і не завжди просто підібрати методику, яка б дозволила зробити це з невеликими затратами часу. Саме в такі моменти кожен вчитель згадує поняття інноваційних педагогічних технологій. Однією з найпопулярніших методик останніх років є метод проектів, для того щоб ефективно використовувати суть методики в своїй роботі а не лише її назву необхідно детально ознайомитись з основною задумкою методики Д.Дьюї та В.Кілпатрика

Папка класного керівника.

Запропонований для перегляду файл містить в собі всі обов'язкові сторінки що мають бути оформлені при роботі з класним колективом. Пропонована папка має наступні категорії:

План конспект уроку (ШАБЛОН)

Запропонований до вашої уваги файл дозволить щоденно економити масу часу, який ви раніше витрачали на написання поурочних планів уроку. Щоденно доводиться переписувати масу одноманітної інформації готуючи наступний урок. Завантаживши запропонований файл ви отримаєте можливість зберегти власний час, заповнюючи до уроку лише ту частину плану-конспекту, яка безпосередьно є вашим творчим надбанням та індивідуальна для кожного уроку.

Тести " Рівноприскорений прямолінійний рух"

Архів містить бланк з десяти задач оформлений в тестовій формі. Всі запропоновані задачі орієнтовані на тему "Рівномірний прямолінійний рух". Задачі мають різний рівень складності, проте їх розміщення на тестовому бланкові виражене неявно (учень має самостійно визначити задачу яка йому по силах).

Тести "Рівномірний прямолінійний рух"

Архів містить бланк з десяти задач оформлений в тестовій формі. Всі запропоновані задачі орієнтовані на тему "Рівномірний прямолінійний рух". Задачі мають різний рівень складності, проте їх розміщення на тестовому бланкові виражене неявно (учень має самостійно визначити задачу яка йому по силах).

Історія села Климівка 1964 рік.

Хто ми є і що ми є без нашого минулого, без нашого могутнього коріння, що глибоко впнулося в рідну землю, міцно охопивши вісь земну, без багатовікового спадку, залишеного нам далекими предками нашими, без мудрості тієї безмежної, що зберігає рідна земля, без славетних подвигів пращурів наших прадавніх, без пам'яті про дідів рідних - героїв? Ніхто і ніщо ми є без цього безцінного скарбу.